Pranz in zona Aurel Vlaicu

Food Truck Bucharest

Pranz in zona Aurel Vlaicu

Pranzul din nordul Bucurestiului nu a fost niciodata mai gustos. Aveti acum o noua alternativa pentru a va bucura de mancare uimitoare, daca lucrati in apropierea Mallului Promenada. Food Truck-ul PikaKlara, declarat numarul unu in conceptul de Street Fodd din Bucuresti conform Tripadvisor, s-a mutat in parcare Chaboo, pester drum de zona Caro Hotel, la doar cateva minute de mers pe jos in zona Pipera. Avem o zona de terasa unde te poti bucura de aerul curat si  desigur de muzica noastra Oldschool care iti va complete perfect pauza de pranz.

 

Foodtruck in zona de Nord a Capitalei

PikaKlara Foodtruck va ofera cele mai bune specialitati in materie de Street Food. Ce zici de un Burger pentru pranz? Avem o selectie larga de Burgeri diferiti, cu carne de porc, cu Entrecote Beef si Halloumi. Sau bucurati-va de legendarul Kapsalon specialitatea noastra cu un strat de cartofi prajiti, un strat de carne de porc acoperit de cascavalul suculent si finisat cu un strat de rucola si sos de usturoi care formeaza umpreuna un gust incredibil. Pentru cei care cauta o gustare rapida le recomandam optiunea de Wrap la care avem chiar si o optiune gustoasa si savuroasa cu Halloumi sau poate chiar una din salatele fresh pregatite pe loc.

 

PikaKlara Food Truck langa tine

Adresa exacta este Strada Barbu Vacarescu nr. 277, Bucuresti. Aici aveti un link catre Google Maps pentru o cautare mai usoara a foodtruckului Pika Kalara. Daca vedeti intrarea la parcare, pur si simplu coborati pe strada mica si ne gasiti. Sau pur si simplu urmariti mirosul delicious!

PikaKlara Your Urban Eatery