Meetup Bucuresti

Meetup.com București

este un site minunat de utilizat cand vizitati un oraș. Nu conteaza daca sunteti din Bucuresti ca expat, localnic sau turist, va va ajuta sa gasiti evenimente care contează pentru dvs. De astazi veti gasi si PikaKlara si toate evenimentelenoastre din Bucuresti. Acest instrument minunat a fost descoperit foarte recent de catre organizatorul intalnirii saptamanale Crypto Currency. Acest eveniment se intampla in fiecare miercuri la PikaKlara. La acest eveniment se intalnesc localnici cu oamni din intreaga lume care fie locuiesc in Bucuresti fie sunt doar in trecere. Pe de alta parte, am avut intre timp deja o medie de 2 evenimente in restaurantul nostru. Pana acum am promovat aceste evenimente in cea mai mare parte pe sectiunea Evenimentul Bucuresti din Facebook iar acum ne gasiti si pe Meetup.com

Evenimente Street Food in București

Grupul nostru Meetup este numit PikaKlara Street Food events. Aici găsiti toate evenimentele si specialitatile pe care le pregatim pentru a va oferi o experienta unica in domeniul bucatariei Street Food in Bucuresti. International Burgerday, Expats Meetup, Degustarea vinului, Cocktail Night, Popup concept au avut  pana la 30% dintre oaspeti prin Meetup.com. Daca sunteti nou in oras, aici pentru cateva zile sau sunteti un localnic din Bucuresti va invitam grupul nostru unde veti gasi evenimente deosebite si specialitati.

Cum sa ma intalnesc in Bucuresti

Cand intri pe Meetup.com vei vedea direct pagina de start a Bucurestiului, un eveniment Calendar va face foarte usor sa navigati pe site. Veti gasi evenimentele care conteaza cu adevarat in capitala Bucurestiului in zilele in care nu aveti planuri. De asemenea, aveti o imagine de ansamblu foarte buna despre evenimentele care se intampla astazi in centru. Perfect pentru a gasi ceva spontan. Daca gasiti ceva ce va place, faceti clic pe el și deschide evenimentul cu toate informatiile si dati click pe participa. Daca va place un grup  si speram sa faceți asta cu PikaKlara, va rugam sa va alaturaai grupului, din acel moment veti primi toate actualizarile despre evenimentele din grupul respectiv. Speram ca veti gasi multe evenimente deosebite in Bucuresti.

PikaKlara Your Urban Eatery