Restaurantul Bitcoin Friendly în București

Bitcoin payment Bucharest

Bitcoin-Friendly Restaurant in Bucharest

Dacă ești din Bucururești și iubești cryptomoneda ca și noi, ai un motiv în plus de acum înainte să vizitezi PikaKlara, pe langă mancarea excepțională și energia pozitivă. Suntem încântați să vă anunțăm parteneriatul cu Mobilpay, o suluție de procesare a plăților românească, care ne permite să acceptăm plațile cu Bitcoin! Acesta ne perminte să acceptăm legal și instantaneu plățile notelor de plată prin Bitcoin. Cererile de plați prin Bitcoin în restaurantul nostru a crescut când am început să primim grupul Bucharest Crypto Meetup, găzduit de John Carvalho CCO Bitrefill. Până la 25 de persoane din cadrul comunității Romanian Blockchain au participat o dată la două săptămâni la întâlnirile pentru discutarea evenimentelor Bitcoin cât și pentru a afla despre industria cryptomonedei. Echipa noastră tech-savy a căutat o metodă prin care să ofere clienților această alternativă de plată și au decis ce Mobilpay se potrivește perfect!

 

Aceptarea legală a Bitcoin

Când am cercetat prima oară cum să acceptăm direct Bitcoin, am aflat că nu este ușor să accepți Bitcoin respectând legea fără o setare complicată pentru vânzarea și managementul sumelor Bitcoin și înregistrarea contabilă. Legea românească prevede ca restaurantul să accepte numai RON. Am fi putut accepta Bitcoin fară un procesator de plăți dar întârzierile de rețea ar fi dus la experiență neplăcută a clientului și nevoi contabile de facturare și înregistrare contabilă foarte mari pentru noi. Restaurantul presupune foarte multe reglementări deci ultimul lucru pe care ni l-am fi dorit ar fi fost bani care momentan provin din zona gri. Am decis să lucrăm cu Felix Crișan, un participant activ la Bucharest Crypto Meetup și CEO la Mobilpay.

 

Solutia pentru Crypto Payments

Soluția ne-a fost oferită la sfârșitul lui 2018 și a fost implementată la începutul lui ianuarie 2019. Am fost extaziați să permitem clienților plata în siguranță prin Bitcoin astfel să participăm la o nouă revoluție financiară. Sistemul POS Mobilpay rezolvă toate problemele noastre, făcând totul ușor pentru noi ca afacere. Totul rulează de pe o aplicație din telefonul nostru. Fiecare client care dorește să plătească prin Bitcoin poate să solicite această metodă când ne cere nota de plată. Introducem suma în RON în aplicație, o conexiune securizată este stabilită, un cod QR apare pe care clientul îl scanează și plătește. În numai 5 secunde s-a realizat tranzacția! Nu contează dacă ai servit doar o cafea sau ai invitat 20 de pieteni la pulled porck, burgeri și bere, Bitcoin e aici!

 

Te invităm să încerci curând și te așteptăm în Candiano Popescu 1, București.

PikaKlara Your Urban Eatery