PikaKlara este Nr. 1 pe Tripadvisor pentru Streetfood din Bucuresti

PikaKlara este Nr. 1 pe Tripadvisor pentru Streetfood din Bucuresti

In zilele noastre, evaluarile online sunt mai importante decat oricand mai ales daca vizitati Bucurestiul pentru prima data si nu aveti recomandari, este usor sa va bazati pe portalurile Tripadvisor si alte site-uri de rating.

PikaKlara se definește pe Tripadivsor in categoriile Fast Food, International and Street Food.

Fast Food, deoarece PikaKlara este perfect pentru a manca rapid un Burger sau Wrap si sa va bucurați de mancare in parcul de anga noi sau la terasa noastra combinata cu preturi foarte corecte. Dupa numai 2 luni pe aceasta piata competitiva am ajuns deja la numarul nr. 4 in clasament batand toate marile lanturi internaționale si campanii aflate de cateva decenii pe piața din Bucuresti.

International pentru ca va oferim specialitati de Street Food din intreaga lume: Pulled Pork care a avut originea în America de Nord, Panzerotti din Italia (pizza reinventata pe un bat), Haloumi din Cipru, salata de arahide din Asia inspirata de Salatele Papaya din Thailanda si  bineinteles vestitul  Kapsalon din Olanda

Street Food este conceptul principal al PikaKlara si suntem mult mai bucuroși de cei 100 de oaspeți care ne-au calcat pragul si au plecat multumiti si ne-au impins la Nr. 1 pe Tripadvisor in București în această categorie.

Am analizat toate ratingurile iar cele mai multe complimente pe care le-am obtinut pentru variatile de Pulled Pork, urmate de coaste, selecție de sosuri si desigur personalul care lucrează la PikaKlara. De asemenea, sucul de portocale pe care il oferim din partea casei a fost un factor pentru unii oaspeți. Sper sa putem primi in viitor si mai multi vegetarieni la PikaKlara, intre timp, oferim toate felurile de mancare cu Haloumi in loc de Pulled Pork.

Pikaklara va multumeste tuturor pentru sustinere!

PikaKlara Your Urban Eatery