Ubereats in Bucuresti

Ubereats-Bucharest

Ubereats in Bucuresti

Iti este foame, dar nu iti doresti sa iesi din casa sau esti la birou si nu ai timp sa pleci? Ubereats și PikaKlara au grija ca tu sa primesti ce iti doresti! Suntem mai mult decat fericiti ca ne-am alaturat companiei Ubereats pentru a va oferi una din cele mai bune variante de mancare StreetFood din oraș la domiciliul dvs. cu doar cateva clickuri simple pe Aplicati UberEats. Va oferim o gama larga  de Burgeri proaspeti, Wrapuri, Meniuri la farfurie si salate. Intotdeauna gustos si proaspat. Intre timp avem 2 locatii in Bucuresti, asa ca acoperim o zona foarte mare pentru livrarea produselor.

Masa de pranz cu Foodtruck in nordul Bucurestiului

De la jumatatea lunii mai, avem Foodtruck parcat in parcarea vechii zone Chaboo. Ne puteti vizita Food Truck-ul desigur, dar bineințeles ca acoperim in aceasta zona livrarea cu Uber Eats a tuturor marilor companii din zona Aurel Vlaicu. Faceți clic aici pentru a veni direct la pagina PikaKlara Foodtruck Uber Eats.

Livrare pe toata durata zilei din locatia  Vasile Lascar

Mai importanta este bucataria principala. Servim de aici cu serviciul de livrare al partenerului nostru, o zona mare care ajunge pana la Piața Victoriei. Selecția alimentelor este mai mare aici. Avem de exemplu, pui Crispy si Coaste suculente cu sos. Aici gasiti linkul pentru comanda direct de pe pagina PikaKlara Uber Eats.

Indiferent de locatia de livrare pe care o alegeti speram ca va veti bucura de serviciul oferit de partenerul nostru si de alimentele noastre. Toate felurile de mancare sunt ambalate astfel incat sa ajunga la casa sau spațiul de lucru proaspete si fierbinti.

PikaKlara Your Urban Eatery