Utopia Balcanica testeaza PikaKlara

Utopia Balcanica testeaza Kapsalon

Saptamana trecuta am avut o vizita de la Sergiu Vasile, masterminde-ul din spatele Utopiei Balcanica. In mod normal nu viziteaza locarulile de Street Food, dar ideea de Kapsalon i-a atras atenția.

Majoritatea oamenilor nu au auzit de Kapsalon inainte. Este un fel de mancare nou pentru Romania si pentru cultura Street Food, originea sa este din Tarile de Jos, unde un stilist din Rotterdam comanda mereu in localul lui preferat un anume tip de mancare formata dintr-un strat de cartofi prajiti, carne si branza bagate la cuptor si apoi adauga salata si sos de usturoi.

Am fost mai mult decat bucurosi sa ii aratam lui Sergiu versiunea PikaKlara a Kapsalonului. Folosim pentru el cartofi prajiti naturali, carnea Pulle Pork si cascaval dupa acestea adaugam amestecul de spanac si rucola si desigur incheiem cuun strat de sos de usturoi.

Suntem foarte fericiti ca i-a placut si chiar mai fericit ca a reușit inca sa-si scrie recenzia, dupa ce a icercat si Pikasos-ul  nostru extra picant, produs in principal din Habanero Chillies. Mai tarziu, am impartit un asa-numit Helmet Burger, care are chifla goala inauntru, pentru a incapea cat mai mult Pulled Pork , mai multa branza si toate celelalte lucruri gustoase care fac un burger perfect. Iar la final am incheiat acest deliciu culinar cu niste bere rece si cu un suc de portocale proaspat presat.

Sergiu si Ștefan de la PikaKlara au petrecut aproximativ o ora impreuna pentru a vorbi despre povestea din spatele PikaKlara și despre cum un german a ajuns în România si a deschis un brand de Casual Fast Food.

Reviewul lui pentru PikaKlara este acum on-line distractive si usor de citit. Suntem foarte mandri sa inscriem cu 5/5 în calitatea alimentelor si 5/5 puncte pentru serviciu. Puteti gasi întregul articol aici. Nu ratați sa urmați Utopia Balcania pe Facebook, veti gasi o multime de articole interesante.

PikaKlara Your Urban Eatery